Barion Pixel

Erdőfelújítási terv

Afrikában található a világ esőerdőinek az egyharmada, amelyek az elmúlt években megtizedelődtek az erdőirtás, pusztulás (erdőtüzek), és feldarabolódás következtében, még azokon a területeken is, amiket egyelőre nem értek el a fakitermelők. Műholdképek alapján kimutatható, hogy a háborús menekültek, az őslakosok földművelése, valamint a bányászat is hozzájárul az erdős területek csökkenéséhez. Az erdők területén közel 1000 különböző fafajta található meg és csak a Közép afrikai erdőkben 30 millió ember él, 150 különböző etnikai csoportból.

„Szívügyünk az erdők védelme és új erdők telepítése.”

Meggyőződésünk, hogy a környezetvédelem és az ott élő emberek életminősége kéz a kézben járnak és az afrikai erdők védelmével a környező közösségek elégedettségét is növelni tudnánk.
Fő törekvésünk az őshonos fajok telepítése, mellyel az ott élő lakosoknak állandó munkahelyeket tudnánk teremteni, biztos bevételi forrással. A szükséges szakmai továbbképzéseket biztosítanánk kortól, nemtől függetlenül és támogatnánk a lakosokat, hogy minél önállóbban el tudják látni az alapvető szükségleteiket egyre kevesebb külső segítség igénybevétele nélkül és képesek legyenek felvirágoztatni a közösségüket.

„Fontos számunkra, hogy az afrikai emberek önállósága növekedjen, ne kelljen támogatásokra hagyatkozni, hogy teljesebb és boldogabb életet élhessenek.”

Cselekedjünk ma, mert a holnap most kezdődik. Támogasd a célok megvalósítását.

GYAKORI KÉRDÉSEK

Alapítványunk működése 100%-ban transzparens. Rendszeres hírlevelünkben és honlapunkon is, mindig friss információkkal szolgálunk aktuális projektjeinkről.
Mert ez a második otthonunk és mélyen hisszük és tudjuk, hogy Afrika nemesebb sorsra hivatott. Elkötelezettek vagyunk az ott élők mindennapjainak megkönnyítése irányában.
Az oldalunkon indított pénzügyi tranzakciók biztonságát az elérhető legmagasabb minősítésű pénzügyi szolgáltatók szavatolják. Az ellenőrzött netes vásárlásokkal megegyező biztonságban tudhatja adatait. Köszönjük bizalmát.
A tranzakciós költségek alatt azokat a kiadásokat értjük, amelyek az online fizetés vagy banki átutalás során felmerülnek.

A támogatás fül alatt indított egyszeri vagy havi rendszeres donáció által Ön értékes segítőnkké vált. Amennyiben úgy érzi egyéb területeken is hozzá tud járulni sierünkhöz, kérjük írjon nekünk a sponsor@worldaidsolution.org e-mail címre

Egyszeri támogatás

Ft
 
Select Payment Method

Biztonságos fizetést a Barion biztosítja. 

Personal Info

Terms

Donation Total: 500Ft

Hamarosan.