Barion Pixel

COVID-19 VÉSZHELYZET

A krízishelyzet az afrikai közösségek körében már a COVID 19 járvány előtt is nagyon aktuális volt, helyzetüket a vírus sajnos csak rontotta. Nagy hiány van az étel és gyógyszer ellátottságban, a tiszta ivóvízben és megfelelő orvosi felszerelésekben. Azt látjuk, hogy a hiány további problémákat, fertőzéseket okoz, s mint egy ördögi kör egyre nagyobb pusztuláshoz vezet Afrikában.

CÉLOK ÉS MÉRFÖLDKÖVEK

Orvosi felszerelések és higiéniai készletek eljuttatása a távoli és félreeső közösségekhez

Rendszeres étel és gyógyszer ellátottság biztosítása

Életmentő tiszta víz szállítása

Új kutak létesítése

Cselekedjünk ma, mert a holnap most kezdődik. Támogasd a célok megvalósítását.

GYAKORI KÉRDÉSEK

Alapítványunk működése 100%-ban transzparens. Rendszeres hírlevelünkben és honlapunkon is, mindig friss információkkal szolgálunk aktuális projektjeinkről.
Mert ez a második otthonunk és mélyen hisszük és tudjuk, hogy Afrika nemesebb sorsra hivatott. Elkötelezettek vagyunk az ott élők mindennapjainak megkönnyítése irányában.
Az oldalunkon indított pénzügyi tranzakciók biztonságát az elérhető legmagasabb minősítésű pénzügyi szolgáltatók szavatolják. Az ellenőrzött netes vásárlásokkal megegyező biztonságban tudhatja adatait. Köszönjük bizalmát.
A tranzakciós költségek alatt azokat a kiadásokat értjük, amelyek az online fizetés vagy banki átutalás során felmerülnek.

A támogatás fül alatt indított egyszeri vagy havi rendszeres donáció által Ön értékes segítőnkké vált. Amennyiben úgy érzi egyéb területeken is hozzá tud járulni sierünkhöz, kérjük írjon nekünk a sponsor@worldaidsolution.org e-mail címre

Egyszeri támogatás

Ft
 
Select Payment Method

Biztonságos fizetést a Barion biztosítja. 

Personal Info

Terms

Donation Total: 500Ft

Teszt

Ft
 
Select Payment Method
Personal Info

Donation Total: 1Ft