Barion Pixel

Küldetésünk

Mély meggyőződéssel hisszük, hogy már a kis dolgok/lépések is nagy változásokat eredményezhetnek. Ehhez szeretnénk rendszerszinten érdemi és szakszerű hátteret teremteni, hogy támogatásunk effektíven elérje célját. Azt valljuk, hogy az emberek a megfelelő segítségnyújtás mellett képesek a saját életüket jobbá tenni, melyhez mi szeretnénk a kellő szaktudást és forrásokat biztosítani az élhetőbb élet reményében. Ezen céljaink eléréséhez feltett szándékunk a szoros együttműködés más szervezetekkel, helyi közösségekkel és az ország vezetésével. A nehéz helyzetek megoldása közös összefogást, nagymérvű körültekintést, sok kitartást igényel.

Cselekedjünk ma, mert a holnap most kezdődik.

Kiemelt támogatási területek

A vidéki közösségek felkarolásáért.

Egészségügyi támogatások

Az egészségügyi helyzet javításával szeretnénk a betegségek és fertőzések előfordulását csökkenteni.

Szociális fejlesztések

Főbb céljaink alapköve a szociális intézmények felkarolása és a jövedelemtermelő munkahelyek teremtése.

Környezetvédelem

Afrikában található a világ esőerdőinek a harmada, ezért szívügyünk az erdők védelme és új erdők telepítése.

Ismerd meg támogatott céljainkat

COVID-19 vészhelyzet

Tiszta ivóvíz

Erdőfelújítási terv

Csatlakozz, mert közösen képesek vagyunk rá.

PARTNERSÉG

Rendszeres támogatás által

Nagyra értékeljük partnereink elköteleződését, melynek keretében rendszeres támogatást vállalva segítik munkákat. Minden út egy lépéssel kezdődik, mely lépések sorozata által közelebb vihetjük Afrika népéhez a méltó életet.

SZPONZORI TEVÉKENYSÉG

Csatlakozz cégként

Nagyra értékeljük partnereink elköteleződését, melynek keretében rendszeres támogatást vállva segítik munkákat. Minden út egy lépéssel kezdődik, mely lépések sorozata által közelebb vihetjük Afrika népéhez a méltó életet.

Önkéntes munka

Jelentkezz önkéntesnek

Olyan önkéntesek jelentkezését várjuk, akik hívást éreznek a kétkezi támogatásra, a nyugati civilizációban felnőtt ember számára kihívásos területeken is. A segítség mindig elkél, a hatályos jogszabályok figyelembevételével egyedi elbírálás alapján tudnak hozzánk csatlakozni, a szükséges egészségügyi előírások betartása mellett.